Despre Noi

Suntem o companie localizată în Iași, Huși și Vaslui, înființată în anul 1994, ce vă pune la dispoziție produse de calitate ca lentile de contact, rame de ochelari, ochelari de vedere, ochelari de soare, accesorii.

Ochelarul de astăzi, un instrument de corectare a defectelor vederii, este un accesoriu care vă reprezintă personalitatea, stilul de viață și bunul gust. OPTIMIT și-a propus să îmbine aceste aspecte astfel încât ochelarul să răspundă nevoii de sănătate a ochiului și în același timp dorințelor dumneavoastră de a rămâne în pas cu tendințele. Împletim funcționalitatea și designul folosindu-ne de creativitate, totul spre a vă oferi un produs personalizat. Oricare ar fi designul ales, confortul și plăcerea de a purta ochelarul vă sunt garantate.

Echipa pe care ne bazăm, seriozitatea ofertei noastre și relațiile excelente cu partenerii de afaceri reprezintă garanția faptului că oferim servicii de cea mai bună calitate. Ne preocupăm de instruirea continuă a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ceea ce este nou, pentru a fi mereu pregătiți în fața provocărilor. Colaborarea cu producători de top, serviciile ireproșabile și experiența ne stau alături în susținerea alegerii ochelarului dumneavoastră.

Noi urmărim satisfacerea nevoilor vizuale, printr-o gamă variată de produse la standarde europene și calitate la nivel înalt. Vă stăm la dispoziție cu oferte de primă clasă, care se vor ridica la nivelul așteptărilor. Vă garantăm un raport preț/calitate excepțional.

OPTIMIT poartă o grijă deosebită satisfacerii nevoilor oculare, ceea ce ne face să fim primii în alegerile dumneavoastră.

Noi suntem profesioniștii vederii!

Afacerile care merită făcute sunt cele bune, foarte bune și cele împreună cu noi!

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteți solicita informații la care noi vom răspunde prompt.


Cod unic de inregistrare:
5828897
Nr. de ordine registru comertului:
J22/1567/15.06.1994
Capital social:
25200 RON

Echipa Optimit:

Mihaita Dumitru – administrator si fondator al firmei S.C. Optimit S.R.L.
Activitatea personala in domeniul opticii aplicate si a opticii medicale, incepe in anul 1975. Optician activ in cadrul societatii IOR Bucuresti, cu aport in fabricarea partii optice (obiective, teleobiective) pentru aparatele fotografice Pentakon, renumite la vremea respectiva, produse de Republica Democrata Germana, parte componenta a Germaniei de azi. Sunt unul din putinii care au trecut prin toate etapele fabricatiei tehnologice, de la operatia de frezare la raza pana la depunerea de tratamente antireflex prin bombardare in vid.
In 1984, merg ca specialist la Optica Timisoara, unde am avut un aport hotarator in depunerea tratamentelor antireflex, oglinzi si semioglinzi in vid, atat in montarea utilajelor cat si in efectuarea primelor probe tehnologice! Schimbarile anului 1989 ma gasesc in fruntea acestui atelier, cu rezultate profesionale deosebite. Fiind doar o piesa intr-un angrenaj ce urma sa se blocheze, am inteles asta si am trecut in domeniul opticii medicale.
Pe acest nou traseu profesional am activat intr-o firma particulara, ca intr-un final sa infiintez Optimit, montand ochelari manual si doar cu lentile de sticla.
Evolutiile in domeniu, aparitia aparatelor performante si infiintarea primei scoli de optometrie nu m-au lasat indiferent. Fac parte din prima generatie de optometristi din Romania, ca o completare a unui traseu profesional de exceptie si practic si pe aceasta latura, cu succes!
Acum, dupa 19 ani, Optimit este in frunte cu un personal bine pregatit si atent la nevoile dumneavoastra, tehnologia de ultima generatie de care dispunem, produse de cea mai buna calitate si colaboratori seriosi!
Am plecat pe principiul ca omul sfinteste locul, si daca iti faci treaba corect, cu daruire si onestitate, vor aparea si rezultatele si s-a dovedit o gandire corecta!